Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/functions/core.php on line 32

Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/extensions/entry-views.php on line 90
TURNAJ VETERÁNŮ: PRVNÍM PŘIHLÁŠENÝM CELKEM JE SLÁNSKÁ ČECHIE

TURNAJ VETERÁNŮ: PRVNÍM PŘIHLÁŠENÝM CELKEM JE SLÁNSKÁ ČECHIE

Jak jsme již informovali v článku zde, je okresním svazem futsalu připravován turnaj veteránů. Ten je plánován pro maximálně osm účastníků, uskutečnil by se však i při účasti pouhých tří celků. Turnaj je určen pro hráče narozené do 31.12.1984.

Prvním přihlášeným týmem do turnaje je R.S.C. Čechie Slaný, na akci by se tak mohli představit hráči, kteří působili v sezóně 2003/2004 v nejvyšší futsalové soutěži. Nyní by si tak mohli, stejně jako další potencionální účastníci, vyzkoušet palubovku nové slánské sportovní haly na Hájích.

Právě v této krásné hale by se turnaj uskutečnil (virtuální prohlídka zde), a to nejpravděpodobněji v neděli 26.5.2024. Zájemci o účast musí splnit jedinou podmínku, a to uhradit do 20.4. startovné ve výši 1.500,- Kč na číslo účtu: 5894957399/0800.

Vedle Čechie o účast projevily zájem např. celky PK Třebusice a 1. DFK Slaný, doufejme tak, že se kapacita turnaje naplní a akce se v nové slánské sportovní hale uskuteční. Pozvánky byly rozeslány i bývalým legendárním účastníkům kladenských okresních soutěží, jako jsou týmy SK Slavia Praha (u nás hrál předchůdce tohoto celku FC Selp Praha), FC Vojenské lesy Praha, Bohemia Chips Praha, SK Olympik Mělník či TJTZ Atlantic Rakovník (hrající doposud kladenský okresní přebor). Nově byla pozvánka zaslána i někdejšímu účastníků kladenských turnajů, exligovému celku FC Arsenal Benešov .