Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/functions/core.php on line 32

Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/extensions/entry-views.php on line 90
Slánská média informují o futsalových soutěžích

Slánská média informují o futsalových soutěžích

Slánská média začínají s souvislosti s otevřením nové sportovní haly na Hájích více informovat o futsalovém dění na Slánsku a potažmo i Kladensku.

V březnovém čísle Slánské radnice je na deváté straně shrnuto působení slánských celků v příslušných soutěžích, a to k termínu uzávěrky tohoto čísla  10. února. Navíc  je hned na druhé stránce časopisu ilustrační foto z utkání okresního přeboru mezi celky KLC Klobuky a SK Omask Kovo Kladno (ještě z haly BIOS Slaný).

Slánská radnice č. 3/2024 k dispozici zde.

O přesunu futsalového okresního přeboru do nové Multifunkční sportovní haly ve Slaném na Hájích informuje i únorové vydání Slánského videomagazínu. Ten je promítán v obou budovách městského úřadu, případně je ho možno shlédnout na internetu. Zájemci zde zhruba od třetí minuty magazínu uvidí záběry z derby utkání mezi celky FK Union Slaný a R.S.C. Čechie Slaný a rozhovory se starostou města Mgr. Martinem Hrabánkem, předsedou Svazu futsalu ČR Ing. Radkem Lobem a předsedou OSF Kladno panem Pavlem Nepilem.

Slánský videomagazín únor 2024 k dispozici zde.