Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/functions/core.php on line 32

Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/extensions/entry-views.php on line 90
Benago prodloužilo u SAT-ANů svou neporazitelnost

Benago prodloužilo u SAT-ANů svou neporazitelnost

Do Kladna přijel dosud neporažený tým Chance futsal ligy a své ambice celou soutěž vyhrát na hřišti SAT-ANu potvrdil. V pohodovém tempu přehrálo Benago kladenské hráče 6:1.

 

Foto: KL

Foto: KL

Úvod utkání se odvíjel bez vyložených šancí na obou stranách. Tedy pokud nepočítáme tyčku, kterou Benago trefilo v hned v úvodní minutě zápasu.

Pěkný futsal se začal hrát až po desáté minutě. To se parádně trefil Šnídl a potvrdil, že dnešní první čtyřka má v sestavě SAT-ANu budoucnost. Nicméně radost domácích příznivců, kteří opět hnali své hráče dopředu vkusnými chorály, netrvala dlouho. Z protiútoku si Veselý, snad ještě v opojení z vedení, srazil míč do vlastní sítě… Pod druhou brankou zůstal Čížkův podpis. Do kabin odcházeli domácí s nadějným výsledkem. Na rozdíl od utkání s Chrudimí prohrávali pouze o gól.

„Pozičně hrajeme výborně, ale nejdeme do koncovky. Téměř nestřílíme,“ komentoval první poločas šéf SAT-ANu Jan Mašek.

Po změně stran Benago skórovalo z nenápadné akce. Čížka překvapila střela, před kterou hráč hostí naznačil, že hodlá přihrávat. Čtvrtá branka padla z parádní akce hostí a vzhledem k jalové koncovce domácích bylo čtvrthodiny před koncem o výsledku rozhodnuto. Pátou třešinku na vítězném „dortu“ přidalo Benago z pokutového kopu. Šestý gól byl kosmetickou úpravou nelichotivého výkonu domácích. Ti neproměnili ani pokutový kop. Gólman na Junkovu neslanou nemastnou střelu vyzrál.

„Účinná střelba z naší strany až na trefené břevno ani ve druhém poločase prakticky neexistovala. Bez střelby góly nedáte a bez nich žádný zápas nevyhrajete,“ dodal po utkání Mašek. V sobotu sehraje SAT-AN další kolo v České Lípě před televizními obrazovkami (16.30, ČT4).

Branky: Šnídl – Veselý vl., Holeček (2), Lištvan (2), Rodek,

Nejlepší z Kladenských podle Listů: Šnídl

Sestava SAT-AN Kladno: Čížek – Veselý, Jaráb, Junek, Šnídl, Müller, Chrobák, Fitzel, Abrhám, Výborný, Studený, Haviár, Fujdiar

Zdroj: Kladenské listy